Vårens nyheter del 2

Nu kör vi vårens nyheter del 2 i vår serie ”Nyheter inom utemöbler hos Bra Sommarmöbler” för våren 2017. Föregående inlägg var ett smakprov på våra nyheter och en mix av material, soffgrupper och matgrupper. Detta inlägg kommer fokusera på fyra matgrupper i olika material såsom aluminium, konstrotting och plast. Nu kör vi!


Colby

Colby är matgruppen med bekväma fåtöljer utformade med äggformat ryggstöd och mjuka dynor. Det fina med denna serie är att den är kompletta i bemärkelsen att det finns både matgrupp och soffgrupp, innehållande både soffa och öronlappsfåtöljer. Detta gör att du kan ha ett Colby tema på verandan eller altanen. Materialet är konstrotting vilket är ett plastmaterial som består av flätade kraftiga trådar. Detta materialet är till skillnad från naturrotting ett artificiellt material vilket innebär att det är mycket starkt och pålitligt. Detta passar perfekt för vårt nordiska väder då det kan falla snö från himlen i April

Vårens nyheter del 2

Colby matgrupp är matgruppen med bekväma dynor & rundade ryggstöd


Domingo & Grandby

En matgrupp med raka linjer och fina detaljer i teak. De öppna formerna tillsammans med de mörkgrå dynorna ger ett modernt minimalistiskt intryck men de konformade benen och teakdetaljerna värnar om en svunnen 60-tals tid. Matgruppen består av en vit aluminium stomme klädd med teakarmstöd och mörkgrå bekväma dynor.

Vårens nyheter del 2Vårens nyheter del 2

Den stilrena matgruppen Domingo & Grandby ger vibbar om ett formstarkt 60-tal


Net & Grandby

En italiensk skönhet med eleganta öppna former. Stolen Net finns i olika färger för den som vågar, varför inte senapsgula eller korall färgade stolar till det svarta Grandby bordet? Eller varför inte till och med mixa olika färger för att sätta din egna tydliga prägel på denna pjäs? För den som inte är fullt så djärv finns det alltid de vita och svarta stolarna som lätt kan piffas upp med färgglada kuddar och plädar.

Vårens nyheter del 2Vårens nyheter del 2

Matgruppen Net & Grandby är en mix mellan italiensk elegans och svensk minimalism


Ninja Rustik

Ninja, vår serie som står emot allt, vår storsäljare och som kan kombineras i oändlighet. Denna serie har ingått i vårt sortiment länge men i år finns den i ny tappning, i färgerna rustik och svart. Dessa har en kraftigare tråd vilken är ännu tåligare och motståndskraftig än den tidigare. Materialet i denna matgrupp är konstrotting vilket som beskrivet ovan är en tålig flätad plasttråd. Färgen rustik har en lätt skiftning i olika brunt för att skapa en djupare rustik känsla. De lätt bakåtböjda ryggstödet i karmstolarna ökar komforten avsevärt.

Vårens nyheter del 2 Vårens nyheter del 2

Ninja matgrupp i ny tappning med tålig konstrotting tråd


Se hela vårt produktsortiment