Våra möbel favoriter

- i vår utomhusbutik på Hisingen

I fredags kastade solen sina värmande strålar på vår utomhusbutik på Hisingen och förhoppningar om sommarens värmande stunder väcktes till liv. Det är något visst med att se våra möbler fånga solens strålar, det väcks tankar om varma utekvällar i trädgården, regniga sommardagar på den inglasade altanen eller lata helger i sommarstugan. Det fina med sommaren är att vart en än befinner sig besår sommaren varm, vacker och lugn. För att hjälpa er på traven med att hitta rätt utemöbler till er trädgård, sommarstuga eller balkong har vi samlat våra säljares favoriter.


Elati

Elati är mångas favoriter med dess raka linjer och moderna snitt. Här spelar teaken en stor roll då den skapar en vacker och tydlig kontrast mot de gråa bekväma dynorna. Kanske är det just det att Elati är en kombination av design och bekvämlighet som gör att många tycker om den?

SöndrumEn sommar fylld med inspiration


Mackenzie

Mackenzie talar sitt tydliga språk med sina moderna linjer och annorlunda utformning. Ta en extra kik på hörnen i denna skapelse, det är öppet och avskalat.

Vårens nyheter hos Bra Sommarmöbler Mackenzie_IMG_5608


Turin

Turin är en hel serie av fina prisvärda möbler som blir allt vackrare ju mer de åldras.

Turin_diningEn sommar fylld med inspiration En sommar fylld med inspiration


Calcutta

Calcutta stapelstols raka och enkla utformning är en av anledningar till att den håller i alla tider och dessutom är den urläcker med ett par gråa dynor i olefintyg!

Calcutta_stapel_arosa


Circus

Circus är kanske det mest ultimata tacosbordet! Serveringsbrickan i mitten gör att även den minsta kan nå tacosåsen som annars tyckts ta slut alldeles för snabbt.

Karlo_2IMG_4913_circus


Zalongo

En lyxig soffa men fräcka detaljer. Här är kombinationen mellan olika material subtil, enkel och klockren. Ni ser övergången mellan teak och stålstommen undertill och tillsammans med de tålig mjuka kuddarna är kanske Zalongo vår allas favorit?

zalongo Zalongo_plugg


Se hela vårt produktsortiment