Muubs_1611_Brasommarmobler_utemobler

Bastant material mixas upp med lätt plast

- Skandinavisk design utmanar

Nordisk natur har något mystiskt över sig, det är granar, mörka skogar och porlande bäckar. Hur kommer det sig att vi nordbor gärna inreder med naturmaterial? Kanske är det den ständiga närvaron till naturen som gör att vi vill ha den nära till hands även inomhus och skapa en känsla av att rummet fortsätter ut i naturen. Den stilrena dansken Muubs är en av våra nyheter inför denna sommar. Muubs är leverantören med de kaxiga, naturnära och stilrena som kantas av naturmaterial och tankar om mörka skogar och porlande bäckar.


Muubs_CBH_brasommarmobler_utemobler


För den stilrena

Det är något visst med mixen mellan olika material, det är kontrastrikt, stilrent och enkelt. Möblerna från Muubs har något nordiskt över sig, med dess mix mellan olika naturmaterial men även alternativa material såsom plast. Bordet Rockefeller är en härlig mix mellan fiberbetong och teak, är det inte kaxigt?
Tillsammans med den låga bänken Manhattan som för tankarna till ett industriellt och modernt New York är detta ett radarpar. Att blanda material på detta sätt har länge var en av inredarnas vinnarkort då det skapar just kontraster och ett intresse, det är något som stör ögat på ett positivt sätt.

Mall_Frilagda-produkter-1

 

Mall_Frilagda-produkter-2

Tre kaxiga stolar entrar scenen med sin nyskapade design och läckra böljande linjer. Luna, Tiara och Flora är alla tre något att räkna med hemma i sommarstugan när du är ute efter det där lilla extra som sticker ut hakan. Om du vill styla med nya möbler för grannen är detta perfekt att ställa ut på altanen.


Flora_brasommarmobler_utemobler_stol


Se hela vårt produktsortiment