I VÅRENS TECKEN

Trots  regn och blåst  utomhus sitter vi här på kontoret med musik i bakgrunden, morgonens avsvalnade kaffe i koppen och en tanke på den annalkande våren. I dessa tider kan vårens värmande solstrålar tyckas vara utom räckhåll. Men en blick ut genom fönstret ger en ingivelse att värmen kanske inte är långt bort trots allt då det skymtas en sol där borta. Någonstans bakom hamnen, bakom kranarna och bakom husen. Under hela vinterhalvåret kan det tyckas att vi lever i förnekelse då vi säljer trädgårdsmöbler. Trädgårdsmöbler som vanligtvis ses i trädgårdar, på sommaren. Men så är inte fallet, för nu, mitt i januari börjar de första utemöblerna inför säsongen 2017 droppa in i hamnen, en efter en. För att ni ska få en försmak på hur din altan, veranda eller balkong kan se ut våren och sommaren 2017 har vi här samlat några av de nyheter vi har fått in från Brafab.


Nyheter hos Bra Sommarmöbler

Elati soffgrupp

Det är modernt. Det är vackert. Det är Elati. Soffgruppen som får de sena sommarkvällarna att fortsätta till långt in på kvällskvisten. De mörkgrå dynorna skapar en dynamisk kontrast till den vackra teaken. Elati passar perfekt till altanen såväl som i trädgården.

elati_soffgrupp_brasommarmobler

Den moderna soffgruppen Elati är perfekt till altanen och består av hörnsoffa & soffbord


Vevi

Matgruppen med stort M som passar den som letar efter något som sticker ut. Vevi består av  ett stort bord och 6 karmstolar med förstklassig teak och bekväma sittdynor för att avnjuta morgonkaffet liksom den sena kvällsmiddagen.

vevi_matgrupp_brasommarmobler

Vevi matgrupp passar den som vågar sticka ut och består av 6 karmstolar & matbord


Turin

Teak serien Turin från Brafab är ett stående inslag i vårt sortiment. I år är en av nyheter denna soffa som passar både till matgruppen men också ensam, eller varför inte kombinera det med brickbordet som ni ser på bilden nedan. Dekorera soffan med mysiga plädar och kuddar och avnjut en kopp kaffe eller te på morgonkvisten.

turin_soffa_brasommarmoblerturin_brickbord_brasommarmobler

Teaksoffan Turin från Brafab passar perfekt till balkongen


Mackenzie

Soffgruppen Mackenzie har en tålig pulverlackad stomme av aluminium som står emot våra nordiska vindar. Denna soffgrupp kan kombineras på olika sätt för att passa just dig och finns tillgänglig i både svart och vitt. Här möts mjuka dynor med kubiska former och raka linjer.

mackenzie_lounge_brafab

Den stilrena och enkla soffgruppen Mackenzie består av hörnsoffa & soffbord


Ninja

En klassiker i nytt skal. Den nya tappningen av Ninja soffgrupp är inte bara ny i stommen och färgerna utan dynorna är även tjockare och bekvämare med sitt olefintyg. Stomme gjord av tålig aluminium beklädd med konstrotting ger ett rustikt och lantlig känsla  men med en modern twist. Lyxa till det med stora mjuka kuddar i glada färger och du har en vinnare!

ninja_utemobler_brasommarmoblerninja_utemobler_brafab

Ninja soffgrupp i ny tappning består av hörnsoffa & soffbord


Se hela vårt produktsortiment