Zalongo_brasommarmoblerjpg

Flytta in våren tillsammans med oss

- Inred med oss

Altanen, uterummet eller balkongen är alla en viktig del i våra hem och kan bringa många härliga och mysiga stunder. Vi har dragit igång vår säsong på riktigt och vår utomhusbutik är fylld med nyheter samt trogna gamla vänner.  Se till att flytta in våren tillsammans med oss


För de mindre ytorna

För de mindre ytorna passar det perfekt med ett litet brickbord eller en blomsterhylla fylld med gröna växter och fina krukor. Teak är ett material som är tidlöst och återkommande i vårt sortiment. Piffa upp det hela med gosiga och mjuka kuddar för att få in färgklickar och mysighetsfaktorn är på topp! 
Brasommarmobler_frilagda_1

Detaljer att piffa med

Piffa upp din soffgrupp med mjuka kuddar och detaljer. Varför inte en serveringsbricka från Turin i teak? Eller sidobordet On-The-Move från Cane-line som enkelt går att flytta i och med dess praktiska handtag.
Belfort_brasommarmobler
Grandby_Somerset_Norge_42

Dekorera med lyx

Den där hemtrevliga känslan kan vara svår att få till och kräver oftast en del tankekraft. Hos oss hittar du en rad fräcka och praktiska inredningsprylar för att du ska kunna skapa din egen oas, precis som du vill ha det.
Alltifrån bekväma kuddar till praktiska förvarningsboxar kan göra stor skillnad. I dynlådan Papaya från Brafab ryms många kuddar undan blåst och regn samt är den en urläcker inredningsdetalj!

Brasommarmobler_frilagda_2


Nordisk stil med lyx

Det är något visst med Gryhyttans formgivning och utförande av möbler. Det vilar en skandinavisk aura runt möblerna som andas hårda vindar, höga fjälltoppar och milslånga stränder.
Klassiker är serien med raka linjer, harmoniskt gungande sits och galvaniserat stål. I sommarstugan vid sjön, mitt i skogen i en stuga eller på kusten med vågornas brus, var du än befinner dig är Klassiker-serien från Grythyttan en av våra favoriter.
Klassiker_brasommarmobler_utemobler
A2_snett_teak


Se hela vårt produktsortiment