En sommar med teakmöbler

Teak är träslaget som tycks vara tidlöst och återkommer ständigt i folks hem. Kanske är det ett av våra vackraste träslag som för tankarna till ett svunnet 50- och 60-tal. Årtionden som kantades av Yngve Ekström, vars stol SH45 ni ser ovan, Börge Mogensen och Arne Jacobsen. Hos oss denna vecka har vi teakvecka för att återigen slå ett slag för detta vackra träslag. Om du också är en stor teakfantast och vill ha en sommar med teakmöbler ger vi dig här några tips på vad vi har i vårt sortiment.


Soffan Turin

Soffan Turin är en av våra nyheter inför 2017. I sin enkelhet kan soffan stå ensam men ändå sticka ut. Stommen är i tålig teak som håller flera år och som får en vacker grå patina om den lämnas obehandlad.

Vårens nyheter hos Bra Sommarmöbler

Modern enkelhet med soffan Turin från Brafab


Vevi matgrupp

Matgruppen Vevi från Brafab är utemöbeln med raka linjer, enkla snitt och bekväma sitsar i textiliene. Denna utemöbel är en av våra nyheter inför 2017 som med sina stilrena detaljer och former utan slut tar oss med storm.

Vårens nyheter hos Bra Sommarmöbler

Vevi matgrupp med former utan slut


Chios Brafab

Chios matgrupp från Brafab är en utemöbeln i förstklassig A-teak vilket är den fetaste och oljigaste delen av teakstammen. Detta gör att möbeln är mycket tåliga och starka. Det som är speciellt med denna möbel är deras vinklade benavslut som ger en framåtrörelse men även en ökad komfort tack vara det välvda ryggstödet.

Chios_brasommarmobler_brafab

Chios matgrupp med förstklassig teak


Grinda matgrupp

Detta är en av Skargaardens matgrupper som tycks ha ledorden exklusivitet och enkelhet som sitt ursprung. Skargaarden är ett varumärke vi inte haft i sortimentet tidigare, men inom några veckor kommer ni hitta flera stilrena utemöbler som ger en känsla av det nordiska landskapen. Matgruppen Grinda har lätt gungande stolar vilket ger en ökad sittkomfort och harmonisk känsla. I Grinda gruppen som vi har i vårt sortiment ingår det ett bord och fyra fåtöljer men det går att komplettera med sittbänkar och fler stolar om det så önskas en komplett sommar med teakmöbler.

GRINDA_Family_Teak_black_painted_steel_frame

Tidlös design med Grinda matgrupp från Skargaarden


A2 fåtölj

Möbler för generationer. Det fina med Grythyttan stålmöblers utemöbler är det noga utvalda materialet och den enkla formgivningen som håller i flera generationer. Formgivningen tycks vara enkel men ibland är det det enkla som är det svåra, både när det gäller idéskapande och mottagandet. Fåtöljen A2 tycks vara tidlös och är en återkommande favorit i vårt sortiment.

gryhyttan_a2_brasommarmobler

För generationer med A2 fåtölj från Grythyttan Stålmöbler


Se hela vårt produktsortiment