Designa för härliga stunder

- Tips till sommarens sena kvällar

Solens värme stålar över vår utomhusbutik och vårens vindar blir allt varmare vilka snart kommer övergå till sommarens lata dagar och sena kvällar. Hos oss råder det vårkänslor till fullo med butiken full av möbler, nyheter och gamla godingar som håller i längden. Men vad är det som egentligen skapar den där hemtrevliga känslan, en plats där familjen kan umgås och där middagen varar till långt in på kvällen? En matplats med bekväma stolar med mjuka dynor, varma plädar och ett stort bord med plats för mycket mat. Idag har vi samlat några tips på hur du kan skapa dig en plats full med skratt, prat och god mat och designa för härliga stunder.


Med plats för hela familjen

Chios matgrupp har plats för hela familjen, vännerna och släkten. Med exklusiv teak som håller i generationer tar den oss med storm. Visst är det vackert med de ribbade sitsarna och de lätt svängda benen?
 Teak är ett levande material som åldras tillsammans med oss. Om möbeln får stå utomhus bildas det en gråtonad skyddande patina allt eftersom, det enda teaken kräver är att tvättas av en eller två gånger om året, beroende på vilken miljö den lever i.

Chios_strandbild

Detlajer att piffa med

Det är det där sista piffet som skapar en hemtrevlig känsla, en plats att umgås på.  Piffa upp med varma plädar och mjuka kuddar för att kunna sitta länge på verandan en sen sommarkväll. Pläden Shilong från Brafab är mjuk och gosig och håller en varm till långt in på kvällen. Varför inte placera ett smidigt brickbord för att skapa en härlig och praktisk avlastningsyta? Turin brickbord är perfekt för mindre ytor och passar som soffbord likväl som avlastningsbord på middagen.

Brasommarmobler_utemobler_inredning


.
Vårens nyheter hos Bra SommarmöblerVisst är det vackert? Kontrasten mellan mjuka fårskinnsplädar och vacker teak i raka linjer? Soffan Turin från Brafab är en av kontorets favoriter i år och den ger oss alla tankar om att sommaren nu faktiskt väntar runt husknuten.


Slumra med stil

Att hitta den där riktigt sköna och härliga fåtöljen att slumra i är något som många längtar efter. Fåtöljen Silva från Brafab är en av våra bekväma möbler som man enkelt kan slumra en timme i. Tjocka dynor som omfamnar en ger en mjuk och härlig sittkomfort.
Silva har en stomme av konstrotting som är mycket tåligt och hållbart. Dynorna går att sätta fast för extra stabilitet. Till fåtöljen finns även en härlig fotpall för extra komfort.

utemobler_silva_brasommarmobler


Se hela vårt produktsortiment