Flytta in våren tillsammans med oss

Inred med harmoni

- Tillsammans med Gryhyttan

Det är något visst med Grythyttans möbler, en harmonisk anda som ligger över formgivningen som en vilande hand. Det handlar om ett stilla gungande vid kustens stilla brus, vid fjällstugan mitt i skogen eller  i sommarstugan vid sjön. Naturen är det som är ledordet i dessa möbler, ek, teak och stål är det som är framträdande i formgivningen. Att välja Grythyttan är en investering för flera generationer framåt, det är möbler som är hållbara, omtyckta och bekväma.


Svenskt hantverk

Grythyttan Stålmöbel är kanske ett av det svenskaste vi har, möbler utformade i Grythyttan för Grythyttan. Smederna ser varje dag till att historien lever vidare genom att ge möblerna den kärlek de behöver för att kunna få till det där enkla och simpla som vi  i norden inte tycks släppa taget om.
Vad är då hemligheten med Grythyttans gungande stativ? För att få till stolarnas karakteristiska gung tillverkas stativet för hand av smederna i Grythyttan. En process som inte kan automatiseras utan behöver känsla och erfarenhet för att bli perfekt.

High-tech_brasommarmobler_utemobler-4
High-tech_brasommarmobler_utemobler-3

Att välja harmoni

Grythyttan finns i flera olika material och former, alltifrån möbler med enbart galvaniserat stål till möbler med en kombination av galvaniserat stål och ek. Detta gör att du kan skaffa dig just den looken du är utefter på din altan. Grythyttan har en rad olika serier, hos oss hittar du serierna Klassiker, Hightech och Bryggeri där Klassiker är den mest omtyckta.
Klassiker-serien har en sits i teak, ek eller furu och en stomme av galvaniserat stål. Detta gör att du kan anpassa dina Klassiker möbler efter hur du vill ha det på just din altan. Den enkla formgivningen gör möblerna lättanpassade och passar såväl i stugan vid sjön eller på kustens stränder.

Klassiker_oljadek_brasommarmobler_utemobler Klassiker_vitlackad_brasommarmobler_utemobler Klassiker_teak_brasommarmobler_utemobler


I storstadens glitter

När solen faller på altanen, balkongen eller innergården med dess svaga lugna ljusstrålar händer något visst. Det är något speciellt med att sitta på en balkong mitt i staden och höra hur stadens sorl lägger sig och kvällens glitter tar över staden.

High-tech_brasommarmobler_utemobler-1

High-tech_brasommarmobler_utemobler-2-1

High-tech_brasommarmobler_utemobler-5
Klassiker_vitlackad_brasommarmobler_utemobler-2

Se hela vårt produktsortiment